Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club*** superior

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Abbázia Country Club Étterem

Éttermünk megújult ajánlattal és minden nap 12:00 és 15:00 óra között ebéd menüvel várja Önöket.

A szálloda étterme igazi őrségi vendégszeretettel és ízletesebbnél ízletesebb ételekkel várja kedves vendégeit. A magyar és a nemzetközi konyha remek ízeiből, valamint helyi specialitásokból lehet itt csemegézni. Az étlap kínálata felvonultatja a legkedveltebb hazai fogásokat, a tájjellegű finomságokat, de természetesen a könnyű és vegetáriánus ételek sem maradhatnak el.

Főszakácsunk alkalom adtán az évszaknak megfelelő ételkülönlegességekkel rukkol elő. Egy nemesnépi látogatás alkalmával nem szabad kihagyni a konyhafőnök ajánlatát.

Házunk vendégei mellett a környéken kirándulókat is szívesen látjuk. Mindegy, hogy gyalogtúrázás  biciklizés, vagy netán családi kiruccanás közben tör Önökre az éhség, hozzánk bármikor betérhetnek, éttermünk minden nap 7:30-tól 21:00-óráig nyitva tart.

Az étterem terasza nyaranta ideális helyszínt kínál grill-, és gulyás-partik megtartásához. Az Őrség csodaszép természeti környezetében nem is lehetne ennél tökéletesebb helyszínt találni családi rendezvények, üzleti megbeszélések megtartásához.

Töltse le étlapunkat ide kattintva!

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.