Ajándékutalványok

Varázslatos vidéki nyugalom Abbázia élménnyel


Ha Önnek is nehézséget szokott okozni a megfelelő ajándékok kiválasztása, akkor a legjobb helyen jár. Ne törje tovább a fejét, válasszon szeretteinek Abbázia Élményutalványt! Ajándékozzon szeretteinek természet közeli élményt, feltöltő pihenést és őrségi kényeztetést! Higgye el, a siker garantált, hiszen tudjuk, a legnagyobb érték az együtt töltött idő!

már 49 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Önellátással

Egy ajándék akkor tökéletes, ha valóban eltaláljuk az ajándékozott ízlését, vágyát. Nem egyszerű feladat, de azért mindig akad olyan lehetőség, ami sokkal több, mint tökéletes. Az Abbázia Country Club élményutalványa ezt a tökéletességet hordozza magában. Egyszerre ad törődést, szeretetet, kalandot, újdonságot. S hogyan teszi mindezt? Az Őrség vadregényes tájai lenyűgöznek, a tájjellegű konyha egyenesen mindenkit levesz a lábáról, a természetből áradó nyugalom mindenkire rögvest ráragad. Ezt egészíti ki szállodánk páratlan vendégszeretettel, wellness élményekkel és ami az állatbarátoknak nélkülözhetetlen: igazi állatbarátággal, erre épülő szolgáltatásokkal.

már 59 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Reggelis ellátással
Mi is lehetne szuperebb dolog a világon, mint az ajándékozás öröme és szeretteink boldogságtól ragyogó arcának látványa? Nem véletlenül mondják, hogy az ajándékozás öröm! Nem csak ünnepekkor és jeles eseményekkor lehet ajándékozni, és mosolyt csalni szeretteink arcára. Lepje meg szeretteit egy igazán extra őrségi élménnyel, hiszen egy Abbázia kényeztetés minden évszakban felejthetetlen pillanatokat ígér. Az vidék vadregényes tájai lenyűgöznek, a tájjellegű konyha egyenesen mindenkit levesz a lábáról, a természetből áradó nyugalom mindenkire rögvest ráragad. Ezt egészíti ki szállodánk páratlan vendégszeretettel, wellness élményekkel és ami az állatbarátoknak nélkülözhetetlen: igazi állatbarátsággal, erre épülő szolgáltatásokkal.