Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club***

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Úticél: Az Őrség

Márokföld

Márokföld az ország dél-nyugati szegletében, az Őrség - Göcsej - Hetés tájegység találkozási pontjánál, a szlovén határtól pár percre található. Nevét (Őrség) a honfoglaló magyarok által a nyugati kapu védelmére telepített őrállókról kapta. Jellegzetes településszerkezet alakult ki a szelíden hullámzó őrségi dombvidéken. Az egyes településeket néhány (dombtetőre épített) házból álló településrészek ("szerek") laza együttese alkotta. Az Őrség legszebb portái Szalafőn és Pankaszon még ma is látogathatók.

A dimbes-dombos környék kedves falusi hangulata, a rengeteg izgalmas gyalogos és kerékpáros túraútvonal, a termálfürdők közelsége mágnesként vonza a városi nyüzsgéstől megfáradt, stressztől elcsigázott embert. Az Őrség számtalan tanösvényén, túraútvonalán (Őrizők útja, Fürge csele tanösvény, Szent Márton út, Dél-Dunántúli Kéktúra, Sárga liliom tanösvény) érintetlen környezetben, friss levegőn jól esik a kerékpározás, túrázás.

Emellett azonban rengeteg, más jellegű látnivaló is felfedezésre vár. Az Őrség egyik legszebb, 13. századból ránk maradt, Árpád-kori, katolikus plébániatemplomát, a veleméri templomot a fények templomának is nevezik. Egy autentikus fazekasmesternél tett látogatás alkalmával elleshetjük az Őrség legősibb mesterségének titkait is. Az ökoturisták egy tradicionális kecskefarmon házi kecskesajtot és Nyugat-Dunántúlon termelt díjnyertes borokat is bemutató kóstolón vehetnek részt. Aki ellátogat az Őrségi Vadászati Kiállításra, megismerkedhet az Őrség élővilágával, flórájával, faunájával, illetve a vadászat és a természet kapcsolatával.

Az Őrségbe látogató vendéget egész évben számtalan programlehetőség várja. Ezek között kiemelt jelentőségű rendezvények a "Virágzás napjai" elnevezésű összművészeti fesztivál, az Őrségi Vásár, a Fazekas Napok, a Völgyhídi Vásár, "a Hétrétország" elnevezésű szerek és porták fesztiválja, a "... természetesen, Őrség!" ökokiállítás és -vásár, vagy az oly méltán népszerű Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál.

Ha úgy döntünk, hogy az Őrség berkeitől kicsit távolabbra merészkedünk, megkóstolhatjuk a közeli szlovén Jeruzálem borvidék borait, megcsodálhatjuk a közeli kisvárosok (Bad Radkersburg, Maribor, Varasd) festői hangulatú belvárosait, vagy élményfürdőkben (Lenti, Bad Radkersburg, Moravske Toplice) fürdőzhetünk, és az e környékre jellemző, olyan gyógyító helyeken regenerálódhatunk, mint pl. a híres  Szent György Energiapark.

Szeretné legközelebb a vakáció idejére magával hozni kutyáját is? Vadregényes erdei túrákra és jó levegőre vágyik? KUTYABARÁT szálloda lévén a család kedvencét is szeretettel és extra szolgáltatásokkal várjuk!

Érkezzen párjával vagy családosan, két vagy négy keréken, az Őrség mindenkinek számtalan lehetőséget kínál. Az Abbázia Country Club rusztikusan berendezett, apartmanokkal, barátságos hangulattal, számos programlehetőséggel, sport és szabadidős szolgáltatások széles körével, tradicionális konyhával és magyaros vendégszeretettel vár minden kedves vendéget, "rejtett kincsként" megbújva az Őrség szívében.

Az Őrség erdőrengetegei, végtelen mezői ideális helyszínt biztosítanak akár céges rendezvényekhez is pl. outdoor csapatépítőkhöz, és jó hangulatú kirándulásokhoz egyaránt. Szívesen vállaljuk kedélyes hangulatú csapatépítő programok, kirándulások, grillvacsorák, szabadban tartott grill-, és gulyás-partik, családi rendezvényekesküvők megszervezését is.

Kérjen személyre szabott ajánlatot szállodánktól, és mi igyekezni fogunk minden kívánságát teljesíteni! Hosszú hétvégés, illetve több éjszakás félpanziós akciók, különleges ünnepi ajánlatok, lovas és szabadidős programcsomagok széles kínálatából válogathat.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.