Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club***

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Biciklivel az Őrségben!

Biciklivel az Őrségben!

Nálunk az aktív sportról, különösen a kerékpározásról, pihenése alatt sem kell lemondania. Nem szükséges magával hoznia kerékpárját, hiszen szállodánk bringa parkja kiváló lehetőséget biztosít bérlésre. 

Mozgás és kaland - középpontban az aktív kikapcsolódás szerelmesei

Kerékpárőrült? Vagy csak kellemes időtöltésre vágyik a szabadban? Felfrissülne a levegőn, távol a város zajától? A kerékpározás remek kedélyjavító, kiváltképp, ha gyakorlása közben a természet szépségeiben gyönyörködhetünk. Mivel számos vendég érkezik szállodánkba, aki ennek a remek szenvedélynek hódol, mi szuperül felszerelt kerékpárparkunkkal és a kiegészítők széles skálájával várjuk őket.

Pattanjon két kerékre!

Szuper kétkerekű csodáink mellett, e-bike-ok, gyerekbicajok, gyerekülés és gyerek utánfutó is elérhető nálunk. Ha a házi kedvencet is magukkal vinnék a közös kalandra, akkor utánfutó, póráz tartó és természetesen SISAK, mellény is kölcsönözhető szállodánk recepcióján.

+Tippek

A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha belevágnak egy felejthetetlen kerékpár túrába!

Ajánlott túraútvonalaink az Őrségben.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.