Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club***

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Fontos és hasznos tudnivalók

Hogyan és hol érdemes túrázni a kutyámmal?

Az Őrség méltán híres a szebbnél szebb és vadregényesebb túraútvonalairól, ahol egyaránt túrázhatsz egymagadban, családdal vagy barátokkal, sőt még a négylábú kedvencedet is viheted magaddal minden további nélkül. A túraútvonalakról bővebben a www.orseg.info.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Amire érdemes fokozottan odafigyelni kutyás túra esetén: elsősorban a vadászati idények, mert ebben az időszakban érdemes a kutyusodat pórázon tartani és úgy túrázni vele. Az aktuális vadászati idényekről itt tájékozódhatsz.

Ami még szintén fontos téma lehet, az a kullancsveszély. Indulás előtt mindenképpen hasznos az alábbi weboldalon tájékozódni és az óvintézkedéseket megtenni: www.kullancsterkep.hu
Hogyha ennek ellenére kutyusodat mégis megcsípné a kullancs, recepciónkon kérhető kullancscsipesz, melynek segítségével egyszerűen eltávolíthatod a parazitát.

A határ másik oldalán - kutyával

173 km-re Nemesnéptől az osztrák részen található a Medve-szurdok, mely egy roppant izgalmas és csodálatos túra helyszín, itt biztos nem fogtok unatkozni. A terepet tekintve ez komoly, jólnevelt és szófogadó kutyusoknak való, mert egyáltalán nem sík és tele van épített fa utakkal a hegyoldal mentén, amiket függőhidakkal tettek még izgalmasabbá.

A szlovén részen ellátogathattok a csodaszép Bledbe, ahol csónakázhattok, túrázhattok és a várat is bevehetitek kutyástól mindenestől. Ez a város ugyan egy picit több autózást igényel, mert 255 km-re található Nemesnéptől, de ha a kutyus bírja az autózást, akkor mindenképpen megéri, mert ilyen szép helyen egyhamar biztosan nem fog szimatot négylábú társad.

Nem elég az aktív pihenés? Tanulni is szeretnél?

Nemesnéptől 6 km-re található a Dog & Coach Learn Center Szentgyörgyvölgyön.
A kutyaiskola megálmodója és vezetője Maria Hödlmoser aki nemcsak nagy állatbarát, de a bécsi állatorvosi egyetemen végzett tréner szakon, így a képesítése is megvan hozzá, hogy kutyusoddal egy igazán hozzáértő személytől tanulhass. Egyéni vagy csoportos foglalkozás, kezdő kutyasuli kölyköknek és agility lehetőség is vár Rátok, hogyha ellátogattok a szentgyörgyvölgyi kutyasuliba (érdemes hosszabb tartózkodás esetén belevágni ebbe a projektbe).

Ha sürgősen segítség kell...

A térségben Dr. Köppel Szilárd állatorvost ajánljuk kutyás vendégeink számára, aki Lentiben, 20 km-re a szállodától rendel. Sürgős esetben akár házhoz is jön, sőt még állatpatikával is rendelkezik, így nem kell még plusz köröket megtenni, ha gyógyszerre is szüksége lenne kutyusodnak. Dr. Köppelt jó szívvel ajánljuk vendégeinknek, bármi legyen is a kérdésük.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.