Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club***

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Fontos és hasznos tudnivalók

Hogyan és hol érdemes túrázni a kutyámmal?

Az Őrség méltán híres a szebbnél szebb és vadregényesebb túraútvonalairól, ahol egyaránt túrázhatsz egymagadban, családdal vagy barátokkal, sőt még a négylábú kedvencedet is viheted magaddal minden további nélkül. A túraútvonalakról bővebben a www.orseg.info.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Amire érdemes fokozottan odafigyelni kutyás túra esetén: elsősorban a vadászati idények, mert ebben az időszakban érdemes a kutyusodat pórázon tartani és úgy túrázni vele. Az aktuális vadászati idényekről itt tájékozódhatsz.

Ami még szintén fontos téma lehet, az a kullancsveszély. Indulás előtt mindenképpen hasznos az alábbi weboldalon tájékozódni és az óvintézkedéseket megtenni: www.kullancsterkep.hu
Hogyha ennek ellenére kutyusodat mégis megcsípné a kullancs, recepciónkon kérhető kullancscsipesz, melynek segítségével egyszerűen eltávolíthatod a parazitát.

A határ másik oldalán - kutyával

173 km-re Nemesnéptől az osztrák részen található a Medve-szurdok, mely egy roppant izgalmas és csodálatos túra helyszín, itt biztos nem fogtok unatkozni. A terepet tekintve ez komoly, jólnevelt és szófogadó kutyusoknak való, mert egyáltalán nem sík és tele van épített fa utakkal a hegyoldal mentén, amiket függőhidakkal tettek még izgalmasabbá.

A szlovén részen ellátogathattok a csodaszép Bledbe, ahol csónakázhattok, túrázhattok és a várat is bevehetitek, akár a kutyával együtt is. Ez a város ugyan valamivel hosszabb autózást igényel, mert biztosak vagyunk benne, hogy a 225 km-re fekvő Európa szerte híres kirándulóhely embernek a gatádnak és a kutyának is tetszeni fog.

Nem elég az aktív pihenés? Kutyáddal együtt tanulni is szeretnél?

Nemesnéptől 6 km-re, Szentgyörgyvölgyön található a Dog & Coach Learn Center.
A kutyaiskola megálmodója és vezetője Maria Hödlmoser, aki nemcsak nagy állatbarát, de a bécsi állatorvosi egyetemen végzett, tréner szakon, így a képesítése is megvan ahhoz, hogy kutyát és vele a gazdát is szakszerűen oktassa. Egyéni vagy csoportos foglalkozás, kezdő kutyasuli kölyköknek és agility lehetőség is vár rátok, ha ellátogattok a szentgyörgyvölgyi kutyasuliba. (Talán hosszabb tartózkodás esetén érdemes ezt a programot választani)

Ha sürgősen segítség kell...

A térségben Dr. Köppel Szilárd állatorvost ajánljuk kutyás vendégeink számára, aki Lentiben, 20 km-re a szállodától rendel. Sürgős esetben akár házhoz is jön, külön előnyös még az, hogy a Doktor úr  még állatpatikával is rendelkezik.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.