Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club*** superior

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Horgászat az Őrségben

Számtalan halfajt kínálnak a tavak, folyók, víztározók

Az Őrségben és berkeitől távolabb is jó néhány természetes és mesterségesen kialakított halastó várja a horgászat szerelmeseit. Változatos tájon, gyönyörű környezetben, számtalan halfajt kínálnak a tavak, folyók, víztározók.Ízelítőül ezek közül néhány:

Csesztregi-tó

(Nemesnéptől körülbelül 10 km) Csesztreg falucska végén, a focipálya mellett található a körülbelül 4,5 hektáros horgásztó. Vízében amur, süllő és ponty lubickol.

Lendvadedesi horgásztó

(Nemesnéptől körülbelül 15 km) A Lendvadedes határában megbújó, körülbelül 1 hektáros területű, természetes vizű horgásztó partján vagy vízén csónakból horgászhatunk. Fogható halfajták: ponty, amur, keszeg, kárász, csuka.

Sárberki horgásztó

(Nemesnéptől körülbelül 20 km) Lenti mellett találhatók a nagyon jó vízminőségű, hat hektáron elterülő bányatavak. Csodálatos környezetben, stégekről és a tó partjáról lehet pecázni pontyot, amurt, csukát, süllőt, harcsát, keszeget, kárászt, sügért, törpeharcsát, naphalat. Egész évben horgászversenyekkel, rendezvényekkel várják mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Sziget Horgászegyesület tava

(Nemesnéptől körülbelül 25 km)
Kissziget községben egy körülbelül 15 hektáros víztározó várj a pontyra, csukára, süllőre, keszegre, kárászra horgászni vágyókat.

Vadása-tó

(Nemesnéptől körülbelül 30 km)
Hegyhátszentjakab tavacskáját 12 forrás táplálja kristálytiszta vízzel. A gyönyörű környezetben fekvő tó kedvelt kirándulóhelye fürdőzőknek, pecásoknak, kempingezőknek és a ritka vízi madarakat kedvelőknek.

Himfai-tó

(Nemesnéptől körülbelül 35 km)
Felsőmarác szomszédságában a 92 hektáros Himfai parkerdőben található, 12 hektáros horgásztó az egyik legkedveltebb kiránduló- és horgászhely a környéken. A tavat körülvevő varázslatos erdőben jó levegőn túrázhatunk, a pihenőhelyeken szalonnát sütögethetünk. A tó gazdag csuka, ponty, keszeg és egyéb halfajokban.

Maróci-tó

(Nemesnéptől körülbelül 50 km)
Lispeszentadorján, Kiscsehi és Maróc községek között található a körülbelül 12 hektáros tó. Egyik partját fák és bokrok, másik oldalát nád és gyékény borítja. A tavon (a tilalmi időszak kivételével) éjszaka is engedélyezett a horgászat. Fogható halfajták: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, törpeharcsa.

Kistolmácsi-tó

(Nemesnéptől körülbelül 60 km)
A Lentit és Bázakerettyét összekötő út mentén terül el a több mint 11 hektáros, természetes, bővízű forrásból felduzzasztott, kedvelt kirándulóhelyként, szabad strandként is üzemelő horgász tó. A csömödéri erdei kisvasút vonala is erre vezet. A tóban ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg és kárász tanyázik.

Mura-folyó

A folyó mélysége változó, fenekét homok, kavics borítja, helyenként vízbe dőlt fák alakítottak ki akadókat, partját fűzfa- és égererdők színesítik. Körülbelül 40 kilométeres magyarországi szakaszán lehetőség nyílik pontyra, amurra, csukára, süllőre, harcsára, keszegre, kárászra, balinra, sügérre, márnára, pisztrángra, tokfélékre, kősüllőre, domolykóra horgászni.

Szajki-tavak

(Nemesnéptől körülbelül 80 km)
Hosszúpereszteg és Mikosszéplak község között, erdőkkel körülölelt, nyugodt területen bújik meg a fürdőtó és a két horgásztó. Ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa és tokfélék élnek a körülbelül 2 hektáros tó területén.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.