Őrségi hotelünk az év kutyabarát szállása 2104-ben, 2015-ben különdíjas

AZ ÉV KUTYÁS SZÁLLÁSA 2014-2015-2016-2017(zsűri)-2018

Az Év Kutyabarát Helye - az Abbázia Country Club***superior a ZSŰRI elismerését vívta ki!
Ez úton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hírül viszi a világba, hogy KUTYABARÁTnak lenni MENŐ és mi MENŐK vagyunk! ISMÉT köszönjük szavazataitokat és a támogatást! És köszönjük a kutyabarát.hu -nak az áldozatos munkát (Jövőre együtt!).

AZ ÉV KUTYÁS SZÁLLÁSA 2016 - közönségdíj

Az Év Kutyabarát Helye versenyben, szálloda kategóriában az Abbázia Country Club***superior KÖZÖNSÉGDÍJAS lett!
Ez úton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hírül viszi a világba, hogy KUTYABARÁTnak lenni MENŐ és mi MENŐK vagyunk!
Köszönjük szavazataikat és támogatásukat! És köszönjük a kutyabarát.hu -nak az áldozatos munkát.

Anikó az átadó ünnepségen 2016.11.05.

AZ ÉV KUTYÁS SZÁLLÁSA 2015 - különdíj

A Kutyabarát.hu szervezésben második alaklommal megrendezett Év Kutyabarát Helye versenyben a szálloda kategóriában az Abbázia Country Club***superior a szakmai zsűri által különdíjat kapott!
Köszönjük szavazataikat és támogatásukat!

Baby az átadó ünnepségen 2015.10.27.

KUTYABARÁTNAK LENNI MENŐ - Év Kutyabarát szállodája 2014

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kutyabarát.hu szervezésben első alaklommal megrendezett Év Kutyabarát Helye versenyben a szálloda kategóriában az Abbázia Country Club***superior nyerte el az Év Kutyabarát szállodája megtisztelő címet!
Köszönjük szavazataikat és támogatásukat!

Baby és Eszter az átadó ünnepségen 2014.09.18.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább