Őrségi hotelünk kutyabarát szolgáltatásai - JÓ tudni!

Hasznos INFÓK gazdiknakFontos és hasznos tudnivalók

Hogyan és hol érdemes túrázni a kutyámmal?

Az Őrség méltán híres a szebbnél szebb és vadregényesebb túraútvonalairól, ahol egyránt túrázhatsz egymagadban, családdal vagy barátokkal sőt még a négylábú kedvencedet is viheted magaddal minden további nélkül. A túra útvonalakról bővebben a www.orseg.info.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Amire érdemes fokozottan odafigyelni kutyás túra esetén: elsősorban a vadászati idények, mert ebben az időszakban érdemes a kutyusodat pórázon tartani és úgy túrázni vele. A akuális vadászati idényeiről itt tájékozódhatsz: www.omvkvas.hu

Ami még szintén fontos téma lehet az a kullancs veszély. Indulás előtt mindenképpen hasznos az alábbi weboldalon tájékozódni és az óvintézkedéseket megtenni: www.kullancsterkep.hu
Hogyha ennek ellenére kutyusodat mégis megcsípné a kullancs, recepciónkon kérhető kullancscsipesz, melynek segítségével egyszerűen eltávolíthatod a parazitát.

A határ másik oldalán kutyával:

173 km-re Nemesnéptől az osztrák részen található a Medve szurdok, mely egy roppant izgalmas és csodálatos túra helyszín, itt biztos nem fogtok unatkozni. A terepet tekintve ez komoly, jólnevelt és szófogadó kutyusoknak való, mert nem egyáltalán nem sík plusz tele van épített fa utakkal a hegyoldal mentén amiket függőhidakkal tettek még izgalmasabbá.

A szlovén részen ellátogathattok a csodaszép Bledbe, ahol csónakázhattok, túrázhattok és a várat is bevehetitek kutyástól mindenestől. Ez a város ugyan egy picit több autózást igényel, mert 255 km-re található Nemesnéptől, de ha a kutyus bírja az autózást akkor mindenképpen megéri, mert ilyen szép helyen egyhamar biztosan nem fog szimatot négylábú társad.

Nem elég az aktív pihenés? Tanulni is szeretne?

Nemesnéptől 6 km-re található a Dog & Coach Learn Center Szentgyörgyvölgyön.
A kutyaiskola megálmodója és vezetője- Maria Hödlmoser aki nemcsak nagy állatbarát, de a bécsi állatorvosi egyetemen végzett tréner szakon, így a képesítése is megvan hozzá, hogy kutyusoddal egy igazán hozzáértő személytől tanulhass. Egyéni vagy csoportos foglalkozás, kezdő kutyasuli kölyköknek és agility lehetőség is vár Rátok, hogyha ellátogattok a szentgyörgyvölgyi kutyasuliba (érdemes hosszabb tartózkodás esetén belevégni ebbe a projektbe).

Ha sürgősen segítség kell?

A térségben Dr. Köppel Szilárd állatorvost ajánljuk kutyás vendégeink számára, aki Lentiben, 20 km-re a szállodától rendel. Sürgős esetben akár házhoz is jön, sőt még állatpatikával is rendelkezik, így nem kell még plusz köröket megtenni, ha gyógyszerre is szüksége lenne kutyusodnak. Dr. Köppelt jó szívvel ajánljuk vendégeinknek bármi legyen is a kérdésük.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább