Lovaglás, fedett lovas csarnok, tereplovaglás, lóbértartás az Őrségben

LOVAGLÁSfedett lovas csarnok, tereplovaglás, lóbértartás

A szálloda lovas komplexuma minden lovassporthoz ideális helyszínt kínál.
20 x 40 méteres fedett lovas csarnokunk, füves-földes karámjaink minden évszakban ideális helyszínt biztosítanak egyéni-, csoportos- és futószáras-lovasoktatáshoz. ápolt iskolalovainkkal, professzionális környezetben, képzett oktatók segítségével kezdő és haladó lovasok is hasznos órákat tölthetnek el tanulással, tudásuk tökéletesítésével nálunk.

Tapasztalt vezetőink segítségével egy-egy élményteli tereplovaglás alkalmával fedezhetik fel az Őrségi Nemzeti Park és a dimbes-dombos környék szépségét.

Ha profikra szeretné bízni kedvenc lova gondozását, télen-nyáron igényes környezetben szeretne lovagolni, akkor istállónk a tökéletes hely az ön számára. Tágas, gondozott ablakos boxokat biztosítunk vendéglovak számára is, kiváló lovászaink odaadóan gondoskodnak a bértartásban istállónkban lakó lovakról is.
Ha a már jól ismert túraútvonalakon kívül valami újra, izgalmasra vágyik, ha a megszokott nyergében, legkedvesebb lovával szeretné felfedezni az Őrség - Raab - Goricko Natúrpark számtalan természeti csodáját, hozza magával kedvencét a vakációra, és töltsenek el együtt az Abbázia Country Clubban néhány gondtalan galoppban és szédítő vágtában gazdag napot!

Ajánlatunk saját lóval érkező vendégeinknek

  • - kedvencét takaros, ablakos vendégboxban helyezzük el
  • - naponta almolás és abrakolás (széna, szalma, zab)
  • - karámhasználat
  • - egyszeri alkalommal a fedeles lovarda használata
  • - környékbeli kirándulóhelyekről, túraútvonalakról részletes ismertető és térkép
Lovas oktatás egyéni iskola lóval /45 perc 5.500,- Ft
Tereplovaglás iskolai lóval /50 perc 5.500,- Ft
Tereplovaglás iskolai lóval /90 perc 7.000,- Ft
Kezdő futószáras oktatás /45 perc 4.000,- Ft
Sétalovaglás /15 perc 1.500,- Ft

Egyedi túraigény vagy egyénre szabott lovas-csomag összeállítása esetén kérje ajánlatunkat.
Időpont-egyeztetés az istállóban 7:00-12:00 és 15:00 -18:00 óráig
Mindennap 12:00 – 15:00 óráig ill. szombaton lópihenő
Kobak kötelező
Súlyhatár: 80 kg

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább