Rendezvényéhez ideális helyszínt biztosít hotelünk az Őrségben

RENDEZVÉNYEKRendezvényéhez ideális helyszínt biztosítsunk az Őrségben

Legyen szó akár nemzetközi konferenciáról, kisebb létszámú csapatépítésről, szakmai tréningről vagy céges kirándulásról az Őrségben, szállodánk vállalja mindenfajta céges rendezvény megszervezését, annak arculatához illő programok, koncepciók összeállítását.

A szlovén és osztrák határhoz közel, gyönyörű környezetben, rugalmas szervezéssel, szakmai tapasztalattal és számtalan lehetőséggel várjuk Önt és csapatát, hogy rendezvényéhez ideális helyszínt biztosítsunk az Őrségben.

Szállodánk több hektáros érintetlen erdővel körülölelt, mezőkkel, tisztásokkal szabdalt területe kiváló terep profi trénereink által vezetett outdoor csapatépítéshez. Ha a stresszoldás más formáját kedvelné csapata inkább, válasszanak autentikus őrségi programjaink vagy környékbeli szlovén, osztrák kirándulásaink közül.

80 fős technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermünk mindenféle alakzatban és berendezéssel praktikusan használható. Kapacitása igény esetén egy 25 fős (nem egybenyitható) szekcióteremmel bővíthető.

Töltse le rendezvényajánlatunkat.

Hangulatos, teraszos éttermünk széles gasztronómiai kínálattal áll a céges rendezvények rendelkezésére.

ESKÜVŐ - romantikusabb esküvőhelyszínt keresve sem talál

Ha szeretné esküvőjét a városi nyüzsgéstől távol, zöld környezetben megrendezni, akkor az Abbázia Country Clubnál romantikusabb esküvőhelyszínt keresve sem találhat az Őrségben.

Szállodánk rendelkezik minden adottsággal, ami ahhoz kell, hogy az esküvő napját felejthetetlenné és egy életre szóló élménnyé varázsoljuk:

  • - gyönyörű környezet, erdőszéli fekvés
  • - szabadtéri helyszín a polgári szertartáshoz
  • - külön rendezvényterem
  • - rusztikus hangulatú étterem terasszal
  • - kitűnő konyha

Az ifjú párnak a nászéjszakára szállást grátisz biztosítunk

  • - a násznépnek kedvezményes áron kínálunk szállást
  • - kényelmes, tágas apartmanok (2, 4 és 6 fő részére)
  • - wellness részleg pezsgőfürdővel és szaunával
  • - rugalmas szervezés
  • - hagyományos őrségi vendégszeretet

Egy szó mind száz: lelkes csapatunk mindent megtesz azért, hogy örök szép emlék maradjon a lakodalom. Reméljük, erről önöket/Titeket is lesz alkalmunk meggyőzni!

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább