Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Country Club***

8976 Márokföld, Határ u. 3-7.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Lovarda az Abbázia Country Clubban

Lovarda az Abbázia Country Clubban

Az Abbázia Country Club fedett lovas csarnokkal, füves-földes karámjaival, saját lovas iskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. 


Ismét lovaglási lehetőség Nemesnépen

Sokunk számára a lovaglás lehet játék, sport, hobbi vagy felhőtlen kikapcsolódás, míg másoknak szenvedély, egyeseknek életforma. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a lovaglás tökéletes terápia testnek és léleknek egyaránt.

Jó hírünk a nálunk pihenő vendégek számára, hogy szállodánk lovas komplexuma minden lovassporthoz ideális helyszínt kínál, így mostantól ismételten hódolhatnak a lovaglás iránti szenvedélyüknek, legyenek gyakorlott lovasok, vagy akár olyanok, akik eddig csak a könyvekben találkoztak lovakkal. Szakképzett lovas oktatóink futószáron bárkinek segítenek elsajátítani a lovaglás alapjait, legyen az kezdő, újrakezdő, haladó, vagy akár profi lovas. A kevésbé bátor, vagy igazán kicsi gyerkőcök pedig póniháton ismerkedhetnek a négylábú élménnyel.

Saját lóval érkezőknek

Ha netán saját lóval átutazóban van, esetleg pihenése alatt is szeretné biztonságba tudni kedvencét, mi nemcsak az Ön kényelméről, hanem a négylábú társa elszállásolásáról is gondoskodunk.

Amennyiben bértartáson gondolkodik, mi arra is tudunk profi megoldást.

Ha hozzáértő szakemberekre szeretné bízni kedvenc lova gondozását, télen-nyáron igényes környezetben szeretne lovagolni, akkor istállónk a tökéletes hely. Tágas, gondozott boxokat biztosítunk a vendéglovak számára, kiváló lovászaink odaadóan gondoskodnak a bértartásban istállónkban vendégeskedő lovakról is.

További információk, árak

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.